LADA 2009 DA WTCC DE

Re: LADA 2009 DA WTCC DE

Mesajgönderen DIESEL tarih Pzr Haz 27, 2010 7:08

Evet...gene Lada ve gene yıkılan umutlar...WTCC de yarışmaya 2009 da başlayan Lada tamda üst sıralara çıkmaya başlamışken ani bir kararla çekildi WTCC den.Hemde 3 senelik kontratı varken.Gerekçe olarakta mali kriz gösterildi.Yeterli bütçemiz yok paramız yok denildi bütün medya'ya.Bir ay sonra ne oldu peki ? Lada F1'de Renault'un ana sponsorlarından biri oldu.Bu çok aşırı bütçe gerektiren bir durum WTCC'de yarışmaktan bile daha pahalı bir durum.Bide bütün FIA avukatları Lada'nın yakasında şuan.3 senelik milyon dolarlık kontratların bedelini ve ceza ücretini paşa paşa alıyorlar Lada'mızdan.Yahu sen zaten kendi başına bir otomobil markasısın okadar uğraştın ettin WTCC ye girdin.bir ton masraf ettin.sonra pat diye çık paramız yok de Renault'a ana sponsor ol.FIA yı zengin et,Renault'u paşalar gibi yaşat.Ben bukadar saçma ve salakça bir yönetim görmemiştim görmüş oldum.Adamı soğutuyolar resmen Lada'Dan... :x

Resim
DIESEL
Üye

Re: LADA 2009 DA WTCC DE

Mesajgönderen blowoff tarih Pzt Haz 28, 2010 6:12

dostum ladanın gösterişi açısından dediğin doğru başlı başına bi marka ve süper bi görüntüydü bence ladanın bu işte bi menfati olmasa geri çekilmezdi alınan yarışlara katılma kararı bu kadar kolay tekrar bitirilmez ve son verilmez ama f1 de lada arması olması çok büyül bi reklam bu arada lada nın abimlemi olması burda ladayı küçük düşürmez tam tersi daha büyük bi marka olduğunu gösterir saygılarımla
Özgür MODİFİYECİ
Modifiye bölümü sorumlusu
Lada samara-2001 model
Satıllık lada samaram viewtopic.php?f=21&t=97
İZMİR-İSTANBUL
blowoff
Aktif üye

Önceki

Dön Lada Motor Sporları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir