Balık tutmayı öğrenmek istiyorum.

Av ve Balıkçılık ile ilgili göüşleriniz, çalışmalarınız, vs...

Balık tutmayı öğrenmek istiyorum.

Mesajgönderen mustafa1979 tarih Pzt Kas 16, 2009 5:38

Arkadaşlar
Balık tutmayı öğrenmek istiyorum.lada samara aldım.kullanmayı öğrendim.artık ailemi alıp hafta sonları barajları dereleri keşfedip balık tutmak ailemele stresli hayattan uzaklaşmak istiyorum.hep diyorum ama hala başlıyamadım.önce bir olta almam gerek sanırım ama nasıl bilmiyorum.siz yazın ben ona göre bir olta alayım başka ne almam gerekiyorsa bildirim.
ve nasıl tutulması gerektiğini anlatırsanız sevirimi.
Balıkesirde gidebilceğim balık tutma yerinide paylaşırmısınız
Teşekkürler..
mustafa1979
Yeni üye

Re: Balık tutmayı öğrenmek istiyorum.

Mesajgönderen murathan34 tarih Pzr Ara 13, 2009 4:57

dostum mesajını geç gördüm kusura bakma bu aralar forma gıremedım. balık heves işi eger başlamak ıstıyorsan önce dedıgın gıbı bır olta alacaksın bu olta baraj veya göl için farklı olacaktır.bunu oradaki malzeme satanlar daha iyi bilirler ne gittigini önce onlara danışıp oltanı seç daha sonrada ya ailenle beraber yada iyi bir arkadaş edin çok zevkli geçecek ve kafandaki bütün yogunlugu atacaktır emin ol.
İSTANBUL
murat yılmazer
2004 samara HB
34 fıa 52
murathan34
Üye

Re: Balık tutmayı öğrenmek istiyorum.

Mesajgönderen alerdem tarih Pzt May 31, 2010 4:58

murathan34 yazdı:dostum mesajını geç gördüm kusura bakma bu aralar forma gıremedım. balık heves işi eger başlamak ıstıyorsan önce dedıgın gıbı bır olta alacaksın bu olta baraj veya göl için farklı olacaktır.bunu oradaki malzeme satanlar daha iyi bilirler ne gittigini önce onlara danışıp oltanı seç daha sonrada ya ailenle beraber yada iyi bir arkadaş edin çok zevkli geçecek ve kafandaki bütün yogunlugu atacaktır emin ol.

nivamla bakımları bititkten sonra inşallah biz de balığa gideriz :)
alerdem
Yeni üye

Dön Avcılık ve Balıkçılık

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir