arkadaşlar bir kaç dedikodu duydum,çelik motor ladayı bırakmış falan diye.ayrıca kalinalarda getirilmiyormuş artık elde kalanlar satıldıktan sonra lada tr'de bitecekmiş doğrumu acaba bunlar??
basının uydurmasıdır çelik motor denince akla ilk gelen ladadır. çelik motoru marka yapan da ladadır. benim bildiğim çelik motor batmadığı sürece ladayı bırakmaz. ayrıca şu an 2010 model nivalar satılıyor ve gelmeye devam ediyor.
çelik motor çok kötü çalışıyo.Bi sürü model var hiç birisi getirilmiyo getirilenlerinde ne reklamı oluyo ne afişi.Millet 1 sene önceden reklam yapmaya başlıyo bunlarda oda yok.Benim asıl endişem Lada,Renault ve Nissan bünyesine katıldı ve 2011 de müthiş arabalar üretip pazarlayacak bunlarıda aynı politika ile ithal edip satarlarsa Lada trde biter gerçekten...
dostum çelik motorun sitesine girerek bu şikayetini bildirirsen ve şu anda sölediklerini yani nissan ve renault la ilgili verdiğin bilgiyide eklersen onlar sana en kısa zamanda cevap verir çünkü bu görüşlere önem veriyor ve bizim gibi duyarlı ladacılar olmassa dediğin gibi bi durum olmasıda çok üzücü olur saygılarımla
Özgür MODİFİYECİ Modifiye bölümü sorumlusu Lada samara-2001 model Satıllık lada samaram viewtopic.php?f=21&t=97 İZMİR-İSTANBUL